Tweede kamer verkiezingen

Tweede kamer verkiezingen

1 sep 2023, 06:00 UTC - 25 nov 2023, 19:00 UTC
Help jij ook mee?
Volt Enschede campagne

De regering is gevallen en daarom komen er nieuwe verkiezingen op 22 november 2023. Werk aan de winkel dus, want we staan voor een grote uitdaging. Een goed bestuur voor ons land: zodat de belangrijke beslissingen gemaakt gaan worden, in plaats van dat de problemen verder vooruit worden geschoven.

Volt timmert, ook met jouw steun, aan de weg. Wil je meehelpen om van Volt een nog groter succes te maken? Geef je dan hier op. Ben je niet in de gelegenheid om ons fysiek te steunen, maar wil je Volt wel ondersteunen, dan wordt een donatie aan de campagnekas ook zeer gewaardeerd.

Campagne 2023

Verkiezingen houdt in dat we een goede kans hebben Volt sterker vertegenwoordigd te kunnen laten zijn. Dat gaat alleen niet vanzelf. Volt heeft in Overijssel bijna 700 leden en we merken dat er elke dag nieuwe enthousiaste leden bij komen. Voor de campagne zullen we jullie direct of indirect allemaal nodig hebben.

Op het landelijk congres van 23 september a.s. worden de kieslijsten voor de TKV23 en de EPV24
(Europees Parlement) vastgesteld. Daarnaast zal ook het verkiezingsprogramma worden ingestemd.
Een belangrijk moment, want het is tevens de start van de campagne. Daar zal aanvankelijk vooral
landelijk aandacht aan besteed worden. Vanaf midden oktober gaan we als afdelingen van start met
de lokale campagnes. Natuurlijk kan dat niet zonder een goede voorbereiding. In Overijssel zijn we ook bezig met de voorbereiding. Op 19 augustus hebben we in Twente de eerste bijeenkomst van leden al gehad met als doel ideeën op te doen voor een verfrissende campagne in Overijssel. Vergelijkbare sessies worden georganiseerd in Deventer en Zwolle. Wil je meehelpen bij de campagne geef je dan op. Wanneer we met veel zijn maakt het voor iedereen wat makkelijker!

Er zijn veel verschillende manier om mee te doen in de Campagne: Een poster voor je raam hangen of een Voltvlag aan de gevel is een mooie start. Posters plakken op de verkiezingsborden in je gemeente, flyeren en evenementen organiseren zijn ook leuke activiteiten. Doe je liever iets vanuit huis, dan kun je helpen met de fondswerving of social media.

Heb je vragen, bel of mail me gerust op 0616970036 of sjoerd.nijhuis@volteuropa.org .
Vriendelijk groet
Sjoerd Nijhuis
Campagneleider Overijssel
Volt Nederland