Leden

Hier is informatie te vinden voor leden. Dit zal binnenkort uitgebreid worden. Heb je nu al vragen, stuur dan een berichtje naar je lokale afdeling (Deventer, Enschede of Zwolle)

Kleding

Wil jij er net zo mooi bij lopen zoals vele andere Volt leden? Volt verkoopt sjaals, vlaggen, truien, t-shirts en zelfs sportbroeken! Kleding kopen gaat via de Voltshop.

Foto's eerdere evenementen

Er worden vaak foto's gemaakt bij activiteiten. Om de foto's te bekijken heb je een Volt account nodig. Heb je nog geen voltmail, stuur dan een bericht naar je lokale communicatie lead.

Appgroepen

“Ik ben wel lid en wil misschien ook wel wat doen, maar de drempel om een eerste stap te zetten is toch hoog.” Dit horen we vaker van leden. En dat terwijl jullie kennis, kunde en energie zo waardevol kan zijn voor de partij. De meest laagdrempelige manier om in contact te komen met Volt en Volters, gewoon via Whatsapp of Signal! Lijkt het je wat zo’n buurt community te initiëren in jouw wijk of benieuwd of er al een bestaat? Stuur dan een berichtje naar het lokale bestuur.

Mystery Coffee

Wil je meer mensen leren kennen of een goed gesprek aangaan? Bij Volt geloven we dat vreemden vrienden zijn die je nog niet hebt ontmoet. We willen jou dus de mogelijkheid geven om in contact te komen met Volt leden van over heel Europa. Voor een kort praatje of voor het volgende sociale of innovatieve actie… Dat is aan jou.

Toegang tot het Europese Volt platform?

In heel Europa communiceren Volters met elkaar via Workplace (van Meta), een soort interne Facebook van Volt Europa. In Nederland hebben alle Volters met vrijwilligersrollen nu al toegang tot Workplace, maar we willen enthousiaste leden natuurlijk ook de kans geven om met Volt-leden in Europa te discussiëren over actualiteiten en beleid.

Wil jij ook een Workplace-account? Stuur dan een e-mail naar je lokale community lead